Fourways Crossing Shopping Centre

Client name

Acucap Investments

Project value

R80,000,000

Completion

JUNE 2016

From value retail to convenience chic.

In this redevelopment the existing visual clutter of the signage and façades removed and replaced by a hi-tech façade system. This provides a new unifying identity for the centre as well as providing a framework for walkways, canopies, sun screening devices and signage. Shopfronts too are being raised as well as softening elements of planters and seating are being added.

Improvements include creating an enclosed mall environment within the existing open-air upper level mall.

This mall will receive a full interior upgrade, with simple elegant ceilings and lighting.

The new retail expansion will bring exciting new tenants and the relocation of some existing tenants to create a lively and engaging more lifestyle oriented atmosphere.